Jdeme s dobou. Spouštíme unikátní mobilní aplikaci OTour!

16. 3. 2022

Rychle najít váš startovní čas. Podívat, jaké zajímavosti v okolí závodu se nachází. Nebo sledovat průběžné online výsledky sebe či svých kamarádů. To je unikátní mobilní aplikace OTour, kterou dnes spouštíme.

Možná jste již vyzkoušeli mobilní aplikaci z loňského Mistrovství světa v orientačním běhu 2021. OTour aplikace je založená na podobném principu, ale s tím rozdílem, že tentokrát je hlavně založená na vašem osobním profilu a kde budete mít všechny informace ohledně celé akce hezky pod jednou střechou. Při startu appky jednoduše zadáte vaše registrační číslo a na pozadí se vám profil propojí se systémem ORIS.

Po připojení se vám zobrazí váš detail, kde budete moct analyzovat vaše počínání si v závodě. Není nic jednoduššího, než ráno u snídaně zapnout appku, mrknout se, v kolik startujete a kolik času vám do startu zbývá, tak abyste si naplánovali odjezd. Sbalíte dres, boty, čip a buzolu, nasednete do auta, zmáčknete navigovat a hurá na závody. Během konání závodu budete moct sledovat i online výsledky. Než se vydáte domů, můžete využít i z některých nabízených výletů v okolí. Po kvalitně užitém dnu hodíte špinavé věci do pračky, dáte si dobrou večeři a kouknete na oficiální výsledky s detailem vašeho výkonu. Po vyhodnocení se budete již určitě těšit na další etapu.

“Ať se aplikace líbí a je prospěšná,” říká hlavní tvůrce aplikace Tomáš Kobr.

Stahujte zde: