Přihlas se do Jizerek a dostaneš Tahinádu od ŽIVINY!

27. 6. 2022

Živina dělá zázraky. To je slogan nové značky, která spojila své síly se závody Czech O-Tour. Společně máme velké plány i v nadcházejících letech.

Živina je česká rodinná firma s vlastní manufakturou v Přerově. Všechny produkty jsou rostlinného původu bez přidaných zbytečností. Živina nešetří na kvalitě ani množství surovin. “Není tak důležité, co sníme občas, ale co jíme každý den. Alespoň pokud jde o naše zdraví a dlouhověkost. V Živině nám záleží na tom, abyste si pochutnali a zároveň pro sebe dělali to nejlepší,” říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina.

Živina má široké portfolio produktů. Znáte Kimchi? Jedná se o křupavý salát plný vitaminů a probiotik. To lahodná sezamová pasta Tahini se hodí téměř do každého receptu. Pokrmům dodává krémovitost a dokáže pozvednout jejich chuť na úplně novou úroveň. Je také bohatá na bílkoviny, dobré tuky a vlákninu. Také Tahináda vychází z Tahini. Přirozeně sladký a zdravý „oříškový“ krém si zamilujete hned. Kimchi omáčka & Kečup jsou 100% přírodní kečupy. Bylinkový ocet zase dodává jídlu grády i rovnováhu.

A teď se všichni podržte: Každý účastník závodů v Jizerkách získá Tahinádu, která vychází z tahini pasty a chutí připomíná krémovou čokoládu, akorát je bez palmáče a přidaného cukru. Zamilujete se, pokud se nemůžete nabažit přirozeně sladkého.