Přihlas se na celý seriál, buď u toho a vyhraj hodnotné ceny od O-RUN!

25. 2. 2024

Mirakulum je opět plné. I přes navýšenou kapacitu závodu je úvodní kolo letošního seriálu Czech O-Tour opět vyprodané. Máme ale jednu dobrou zprávu: zúčastnit se je stále možné. V rámci přihlášky na celý seriál, který nabízí řadu výhod. Jaké to jsou?

Levnější startovné & Být u toho

Přihláška na celý seriál znamená levnější startovné. Jednak budeš mít výrazně levnější startovné (platíš pouze 7 závodů místo celkových 9), ale také dostaneš možnost se zcela zdarma účastnit sprintového prologu na Plzeňsku na tratích Mistrovství světa juniorů, který pro Tebe připravujeme den před startem. 

A nejen to. Přihlášení na celý seriál doslova dýchají se značkou Czech O-Tour. Už nyní víme, že tato skupina se oproti loňskému roku výrazně rozšiřuje, za což moc děkujeme. Chceme každého přihlášeného na celý seriál více vtáhnout do celkového dění a ovlivnit další směřování Czech O-Tour – ať už se jedná o spolupráci na výběru dalších lokalit nebo anketou, co vše by uvítal na každém závodě. Stejně tak zde budou uveřejňované speciální slevy od našich partnerů. Přihlášení na celý seriál (pokud nám k tomu dají svolení) budou zahrnutí do separátní e-mailové komunikace i do uzavřené skupiny na Facebooku. Pochopitelně toto bude čistě na dobrovolné bázi, ale je to jedinečná příležitost být u toho

Soutěž pro všechny přihlášené

To však zdaleka není vše. Pro ty, co se nově přihlásí, ale i pro všechny již registrované máme skvělou soutěž s naším hlavním partnerem, firmou O-RUN, která v letošním i příštím roce bude pokračovat v rozšířené spolupráci se seriálem Czech O-Tour. Děkujeme za to!

Po konci přihlášek a úhradě startovného vylosujeme společně tři šťastlivce, kteří si rozdělí následující vybavení pro orienťák dosahující hodnoty téměř 10.000 Kč:

Předání cen proběhne na prvním závodě v Mirakulu (24. března 2024).

 

Přihlášky jen do 3. března

Přihlášky na celý seriál končí již v neděli 3. března 2024, nepromeškej tedy tuto jedinečnou příležitost. Pokud se budeš chtít zúčastnit soutěže, musí být platba na našem účtu do 10. března 2024

Nabízí se otázka: Co se stane, když z nějakého důvodu se nebudu moci zúčastnit nějakého závodu? I na to myslíme a férově zveřejňujeme. U přihlášky do celého seriálu vracíme celý vklad pouze při odhlášení do 3. března 2024. V průběhu roku pak lze změnit kategorii (do 10 dnů před závodem zdarma, později za poplatek 100 Kč). Pokud budeš chtít startovné přenechat kamarádovi, pak lze za administrativní poplatek 100 Kč přepsat startovní místo na někoho jiného. 

 

Tak co, půjdeš do toho s námi celý rok?

24. března, Milovice / Mirakulum 2. – 6. července, Plzeňsko 26.-28. října, Beskydy