Orienťácký a dětský bazárek při Czech O-Tour v Mirakulu

12. 3. 2024

Již počtvrté se otevřou bočnice O-bazar stanu na závodech Czech O-Tour. Během loňské sezóny se nám z provizí z prodeje podařilo vybavit bazárek a pořídit vlajku, abychom byli snadno k nalezení. Letos bychom rádi z výtěžku podpořili různé charitativní projekty. První kolo v Mirakulu bude pochopitelně zasvěceno dětem a podpoříme projekt Darujeme kroužky dětem (https://www.darujme.cz/darujemekrouzky). Jdeš do toho s námi?

Dej věcem šanci na druhý život.
Podpoř cirkulární ekonomiku.
Nakoupíš, prodáš, pobavíš se.

Co se bude prodávat?

Orienťácké vybavení (buzoly, čipy, popisníky, MTBO/LOB mapníky, hodinky s GPS, …), sportovní oblečení, sportovní obuv (běžecká, turistická, MTBO/LOB) a sportovní vybavení (lyže, hůlky, helmy, kola, dětská odrážedla, stany, karimatky, spacáky, batohy, ledvinky). 

V Mirakulu také dětské oblečení a obuv, hračky, kojenecké potřeby a dětské doplňky.

Vše čisté, funkční a v dobrém stavu. 

Jak to bude vypadat?

Od 8:00 do 10:00 bude probíhat příjem věcí. Pro urychlení příjmu věcí můžete označit sumou a vaši registračkou již doma. Při ceně do 100 Kč činí přirážka 10 Kč, nad 100 Kč činí 10 % ceny. Pokud chcete celý výdělek darovat na projekt Daruj kroužky dětem, označte zboží místo vaší registračky označením COT2024. V 10:00 začne prodej a od 14:00 budeme vydávat neprodané zboží a vyplácet částky.

Pravidla

Případné další dotazy můžeš směřovat také na vedoucí O-Bazaru Alenu Pickovou (alena.pickova@orientacnisporty.cz)

Časté dotazy

Bude možné platit kartou?
Ne, bazárek jede pouze v HOTOVOSTI.

Je nějaký limit, kolik toho mohu přivést?
Není, ale samozřejmě apelujeme na to, aby se prodávaly věci funkční a čisté. Prostě takové, jaké bys chtěl najít a koupit ty sám.

Na závody nejedu, ale chtěl bych něco prodávat. Jak to udělat?
Najdi si v ORISu kamaráda a domluv s ním odvoz svých věcí, ujasni si s ním cenu věcí a jejich podobu (doporučujeme udělat fotku). Vyplácet peníze/vracet věci budeme pouze tomu, kdo nám je předá.