Buď ve střehu, přihlášky za adventní cenu již od čtvrtka 1. prosince!

30. 11. 2022

Nezapomeňte. Již ve čtvrtek 1. prosince ve 20:23 spustíme přihlášky na Czech O-Tour 2023. Čekají vás hned tři unikátní lokality: Plzeňsko, Kokořínsko a Šumava. Přihlašování bude probíhat buď přímo přes online formulář na webu závodu (zejména pro začátečníky nebo cizince), nebo skrz ORISové události:

Adventní cena

I přes masivní zdražování všech komodit v poslední době jsme se rozhodli udělat speciální adventní termín přihlášek za startovné ve stejné výši jako v roce 2022. To začíná již tento čtvrtek 1. prosince ve 20:23 s limitem 500 závodníků pro každý jednotlivý závod, bez omezení zůstává přihlašování na celý seriál, který je opět za zvýhodněnou cenu (podmínkou je mít zaplacení startovné do 17. prosince). Po 15. prosinci začne druhý termín přihlášek, kdy dojde pouze k nepatrnému zvýšení ceny.

Proč se přihlásit rovnou na celý seriál?

  • levnější startovné za celý seriál – 1 závod je zcela zdarma
  • záruka startovního místa pro všechny závody (závody jsou kapacitně omezené)
  • unikátní tištěné O-křížovky pro malé i velké
  • speciální slevy u našich partnerů

Naděl pod stromeček startovné

Organizátoři také připravili speciální vánoční startovné. Je postavené na tom, že můžete zakoupit startovné někomu blízkému, dostanete speciální dárkový voucher a až do 2. ledna 2023 se jméno neobjeví v seznamu přihlášených. Nemusíte se tak obávat, že by obdarovaný o něčem věděl. Využijte této možnosti speciálního dárku objednáním skrz 1url.cz/@vanocni_startovne. Na e-mail vám dojde potvrzení a dárkový voucher, který si můžete doma vytisknout.