Bohatý doprovodný program v Mirakulu

20. 3. 2024

Zážitkový program pro nejmenší děti, labyrint, šifrovací hra, ale také orienťácký bazárek, obchůdek nebo slosování o ceny pro všechny účastníky. Chceme, aby Tě Czech O-Tour bavila, a to nejen na trati. V tomto článku a v pokynech se dočteš, co vše pro Tebe chystáme.

Děti na prvním místě

Úvodní kolo Kwak Czech O-Tour 2024 se odehraje v zábavním parku, a tak si největší pozornost zaslouží samozřejmě děti. Když jsou rodiče na trati, děti přivítá Kubíkova Dětská školka, kde si mohou vyzkoušet malý závod a těšit se na pěkný dárek od maskota Kubíka. Pro děti od dvou let je od školky připraven Str8 Zážitkový závod pro nejmenší (9:00 – 17:00)– na kontrolách budou úkoly inspirované hrdiny oblíbeného seriálu, z kontroly na kontrolu bude vidět a v cíli čeká na každého drobná odměna.

Na své si přijdou i dospělí

Starší závodníci a dospělí se určitě během nabitého závodního dne nudit nebudou. Sporticus labyrint (9:00–17:00) se tentokrát odehraje v přírodním bludišti a tratě budou spíš pro zkušenější orienťáky, děti v doprovodu rodičů to ale určitě zvládnou také. Šifrovací hra Cryptomania je letošní novinkou – hráčům zabere cca 20-30 minut a protože mají šifry rády společnost, luští se lépe v týmu. Ideální je do herního prostoru vyrazit v malé skupině čítající cca 3-5 osob. Jediným vybavením k odehrání hry bude mobilní telefon s přístupem na internet (jednoho z členů týmu). Otevřena bude v čase 9:00–17:00.

Orienťácký bazárek se loni opravdu osvědčil a letos budeme pokračovat! První kolo v Mirakulu bude pochopitelně zasvěceno dětem, a proto z výtěžku podpoříme projekt Darujeme kroužky dětem. Bazárek bude v čase 8:00-10:00 pouze přijímat věci do prodeje, poté se spustí prodej, více v článku. Spolu s bazárkem bude v provozu OBchůdek Českého orienťáku s orienťáckými hrami i metodickými materiály, objednávat můžete online s vyzvednutím v Mirakulu zdarma.

Nebudou chybět ani tradiční prodejci sportovního vybavení – O-RUN (který si navíc vezme pod křídla zbrusu nový O-Tour fanshop) a Sporticus. A protože jedete na Kwak Czech O-Tour, můžete se těšit také na prodejce spacáků Kwak. Stejně tak zde si můžete promluvit se šéfem značky Lucifer a zakoupit tu třeba čelovku na nadcházející Lucifer MČR v nočním OB.

 

Soutěž o hodnotné ceny pro všechny

Mezi etapami od 12:30 proběhne tombola. Ze všech přihlášených účastníků vylosujeme přímo v aréně šťastné výherce v rámci naší O-Tour tomboly. Připravujeme velmi lákavé ceny:

  • 2x spací pytel Kuňka od firmy Kwak Outdoor v hodnotě cca 10 000 Kč
  • 1x Bagheera Duffel Bag od O-RUN.cz
  • 3x ks bandlbox ULTRA Training 490 g od Los Křupos

Zároveň v rámci soutěže pro přihlášené na celý seriál vylosujeme tři výherce hodnotných cen:

  • 1x orienťácké karbonové boty Barku (nástupce značky NVII)
  • 1x Str8 – špičková buzola (používána nejlepšími orienťáky na světě)
  • 1x Bagheera Duffel Bag (nepostradatelná klasika na každé závody)

Více v pokynech