Nakupujte u Sporticusu za letošní ceny do konce března

22. 3. 2022

Sporticus.cz je partnerem seriálu Czech O-Tour. V rámci Klubové soutěže u něj dostanou nejlepší týmy poukázky na nákup sportovního vybavení. A je z čeho vybírat! Pražská prodejna SPORTICUS.CZ je jediná v ČR, která má skladem ucelenou řadu lyžařských vosků a doplňků SWIX jak pro běžkaře, tak sjezdaře a také kompletní nabídku batohů, ledvinek a vaků na lyže. Kromě vosků a doplňků můžete vybírat z těch nejběžnějších typů lyžařských holí a toho nejlepšího lyžařského oblečení SWIX, které je opravdu velmi kvalitní. V naší široké nabídce naleznete čepice, rukavice, termoprádlo, střední vrstvy, kalhoty, bundy a ponožky. Přímo na prodejně si můžete vyzkoušet, co vám padne nejlépe. Prodejna má omezené prostory, přesto zde naleznete ty nejprodávanější produkty od dalších značek, kterými jsou TOKOSKIGORODEBRIKO MAPLUSSKIVOHOLMENKOLVOLAVAUHTI a START.
Kromě lyžařského vybavení má Sporticus v nabídce i GPS navigace a hodinky GARMIN, sportovní výživu ENERVIT a CHIMPANZEE, potřeby pro orientační sporty (OB, MTBO, LOB, Bike Adventure) – čipy SPORTIDENT, lampióny, kleště, stojany, buzoly MOSCOMPASS, mapníky MIRY, boty LA SPORTIVA, ponožky MOOSE, tejpovací pásky KINEMAX a v neposlední řadě i výborné sirupy KITL.

“Již nyní známe ceníky na příští zimu a bohužel musíme konstatovat, že zdražení se nevyhneme. Nejcitelnější zvýšení cen bude u servisních potřeb. Výjimkou nebude zdražení o 30%, u některých produktů bude i vyšší. Cena vosků se příliš měnit nebude,” přiznává majitel eshopu a prodejny Mirek Kalina.

S doplněním zásob neváhejte. Platnost starých cen garantuje Sporticus.cz pouze do konce března nebo do vyprodání zásob.