Objednejte si včas nový klubový stan

21. 4. 2022

V posledních týdnech panuje pravé aprílové počasí, a tak na závodech jistě všichni oceníme zázemí v klubových stanech. Pro ty, kdo uvažují nad pořízením nového tunelu nebo jen potřebují vyměnit některé pruty, tu máme vzkaz od výrobce těchto stanů, partnera MS 2021, společnosti Stany Mountent:

 

Závodní sezóna se rozjíždí, velké závody se blíží. Je nejvyšší čas zkontrolovat výbavu, a především klubové stany. Na nedávných závodech, kterých jsme se zúčastnili, nám neuniklo, že některé klubové stany by si zasloužily výměnu za nové, některým by k plné funkčnosti stačilo doplnit třeba chybějící nebo poškozené pruty konstrukce. A že je dobré mít funkční stan se mohli na vlastní kůži v aprílovém počasí přesvědčit všichni účastníci závodů předvelikonočního víkendu.

Pokud plánujete letos pořídit nový klubový stan nebo třeba i jen doplnit chybějící díly svého současného vybavení, rozhodněte se včas, připravíte si tak bezstarostnou závodní sezónu. V současné době totiž dochází ke zpožďování některých dodávek materiálu a samozřejmě také ke zdražování jak materiálu, tak dopravy. Všechny stany také vyrábíme na zakázku a jaro bývá nejvytíženějším výrobním obdobím, dodací lhůty se tedy pohybují kolem 4 týdnů. Pokud potřebujete nový stan na určitý závod, objednávejte raději s větším předstihem. Potřebné informace najdete na www.tunneltent.eu

Přejeme všem vydařenou sezónu

Jitka Crosnier Leconte

Stany Mountent s.r.o.