Je podzim: čas barev, čas merina, čas tvoření.

25. 10. 2022

V O-RUN máme rádi podzim a to od prvních zářijových závodů po první sněhové vločky. Na podzim jsme totiž vybaveni. V posledních letech míří velká část naší energie do velmi kvalitní merino vlny a nápaditých produktů z ní tvořených. Máme radost, že se nám daří přinášet výborně fungující a věříme, že i atraktivně vypadající merino 1. vrstvu. Tu, která vás zahřeje a podrží při outdooru nejen na podzim, ale až do jarních měsíců. A v nedávné době jsme do jedné série merina přidali i přírodní vlákno lyocell, které se stará o rychlý odvod vlhkosti a dělá naše merino celoročním, protože se perfektně hodí nejen na běh, ale třeba v létě na horské výpravy. Zmiňujeme outdoor, ale ve švédské Avestě se daří tvořit vzory tak dobře, že s naším merinem udělá každý dojem i jen tak ve společnosti. To, že Bagheera merino drží všechny důležité certifikáty o svém původu, péči o jeho ovce nositelky a o dalším zpracováním je pro nás samozřejmostí, ale neškodí to připomenout. Je podzim, čas barev, čas merina. 

Čas tvoření. To proto, že na podzim je ten správný čas začít pracovat společně s kluby (i dalšími sportovními partami) na novém vybavení a nových designech pro nadcházející sezonu. Deset let vývoje nás posunulo k mnoha možnostem jak klubům plnit co nejlépe jejich přání a požadavky. Základem je pro nás vlastní produkce vlastního brandu ORUN v Česku a Estonsku, kde jsme před deseti lety začínali. Neméně důležitá je ale tvorba ve švédské Bagheeře, kde se můžeme opřít o referenci nejúspěšnější reprezentace na světové scéně. V posledních třech letech naši příznivci mohli zaznamenat, že prosazujeme i inovativní brand True Story. Proč? Protože produkty se tvoří přímo z recyklovaných materiálů vyráběných přímo v Evropě a sublimuje se i šije v Lotyšsku přímo v sídle firmy. A také proto, že se  stejně jako naše již předtím zmíněné značky tvrdě testují a víme, že za výsledky naší produkce můžeme pevně stát. A navíc, když kreativně tvoříme designy na True Story vybavení, jsme co nejvíc kreativní a barevní. Tak jak se už mnozí z vás osobně přesvědčili nejen v orienťáckém, ale i bikovém a lyžařském provedení. Čas tvoření, čas barev. 

Mnohem víc o tom,  co umíme se dozvíte na www.o-run.cz, ale také na našich sítích Facebook, Instagram, kde kontinuálně informujeme o tom, co děláme, jak to děláme a jak vypadají výsledky naší práce. Vždy jsme však rádi, když se za námi stavíte v O-RUN stanu přímo na závodech nebo se osobně setkáme kdekoli, stále je to pro nás nejmilejší a nejefektivnější způsob, jak společně tvořit.

Radek a David, váš ORUN