Přihlas se na celý seriál: čeká Tě kopa zábavy a řada výhod

14. 3. 2023

V pátek 17. března končí ve 23:59 přihlášky za levnější startovné nejen na plzeňský dvojzávod a úvodní dvě kola seriálu Czech O-Tour. Současně je možné se za zvýhodněnou cenu přihlásit na celý seriál. Proč je to tak výhodné?

 

Levnější startovné i další benefity

Jako účastník celého seriálu máš v prvé řadě levnější startovné za celý seriál – 1 závod je zcela zdarma. Vedle toho máš také záruku startovního místa pro všechny závody. Závody jsou kapacitně omezené a zejména na Kokořínsku se rychle plní limit, který bude za chvíli dosažen. Na prvních závodech v Ejpovicích každý účastník přihlášený na celý seriál dostane také zbrusu nové vydání tištěných O-křížovek pro malé i velké. Společně s Nadací Ivana Dejmala připravujeme projekt Orienťáckého lesa. Jen účastníci přihlášení na celý seriál získají tzv. ambasadorství právě jedné sazenice stromu, kterou si můžeš sám dobrovolně vysadit a budeš zaznačen do speciální orienťácké mapy celého lesíka, který vysázíme u Rychnova na Jablonecku. V neposlední řadě získáš speciální slevu od firmy Lucifer Lights na její produkty (uplatnit tuto speciální nabídku můžeš do 15. září 2023):

  • 1000 Kč na modely Lucifer L+, X a ULTRA
  • 500 Kč na ostatní modely čelovek Lucifer

Když se zraním nebo onemocním

Je možné, že se přihlásíš na celý seriál, ale v průběhu roku se zraníš nebo onemocníš a nebudeš se moci zúčastnit všech závodů. Jak je to s vrácením startovného? Vzhledem k tomu, že přihláška na celý seriál je cenově zvýhodněná a jsou s ní spojené další benefity (viz výše), nebudeme startovné vracet po 17. březnu. Máš ale možnost najít za sebe náhradníka. Nabízíme změnu jména za poplatek 100 Kč. Pokud chceš pouze změnit svou kategorii, pak je to do 10 dnů před závodem zdarma, později opět za poplatek 100 Kč za předpokladu, že bude volná kapacita v dané kategorii. Změny nám nahlaš na info@o-tour.cz.

 

Jak se přihlásit

Přihlášky na celý seriál probíhají v ORISu výhradně přes tento závod, přihlásit se můžete také přes náš přihláškový formulář či e-mail info@o-tour.czMožná sis všiml, že do jednotlivých závodů v ORISu se to nepropsalo. Je to správně?
Ano, je. Přihlášky jsou oddělené.  Pokud jsi přihlášen na celý seriál, nemusíš se bát, že nejsi propsán i v rámci daného závodu. Počítáme s tebou. Ve startovní listině pro daný závod se pak ale najdeš. Případné nejasnosti s námi můžete vyřešit na mailu info@o-tour.cz