Nejen orienťákem živ je člověk. Co stihnout ještě během Czech O-Tour?

31. 7. 2023

Kromě bohatého závodního programu a fandění při Světovém poháru jsme připravili další doprovodné aktivity. Které to jsou?

Do muzea, na výstavu nebo na hrad!

Na všech následujících místech, které jsou v okolí centra závodů a jednotlivých etap, můžete při předložení startovního čísla získat speciální cenu. Poznejte zajímavá místa a ještě ušetřete nějakou tu kačku! Kompletní seznam včetně dalších informací najdete zde.

  • Muzeum Čtyřlístek Doksy
  • Úžasný svět písku
  • Skalní hrad Sloup
  • Hrad Bezděz
  • Sklárna Ajeto

 

Co všechno víte o lípě?

Česká Lípa je dějištěm letošního Světového poháru i 1. etapy Kwak Czech O-Tour. Právě při této příležitosti zde vznikl areál pevných kontrol, který můžete kdykoliv během pobytu navštívit. Lightmotivem všech kontrol je národní symbol – lípa. Na každém zastavení se dozvíte nějakou zajímavost o tomto stromu. Více informací a mapa ke stažení je k dispozici zde.

 

Do kina a na koupačku!

V pátek 4. srpna bude v letním kině v Autokempu Nedamov (centrum závodů) od 20:30 promítán film Zátopek. Pro závodníky Kwak Czech O-Tour je vstup zdarma. Stejně tak zde můžete zdarma využít po celou dobu závodů koupaliště s dalšími atrakcemi.

Autogramiáda

Ve čtvrtek 3. srpna po doběhnutí závodu Světového poháru se můžeš zastavit ve stánku ASC Dukla přímo v českolipské aréně, kde budou připraveni naši reprezentanti zařazení do ASC Dukla. Získáš podpis od všech? Připraveny samozřejmě budou podpisové kartičky!