To nejdůležitější před startem Kwak Czech O-Tour!

30. 7. 2023

MUSÍŠ VĚDĚT!

  • Jsme moc rádi, že Tě můžeme přivítat na závodech v CHKO Kokořínsko a moc prosíme, chovej se v této unikátní lokalitě ohleduplně.
  • Boty s hřeby nech doma, nepustíme Tě v nich ani do jednoho závodu.
  • Co si naopak nezapomeň vzít je vlastní hrnek a jiné nádobí, můžeš díky tomu v některých stáncích nakupovat jídlo a pití se slevou!

ALL TOGETHER

Unikum těchto letních vícedenních tkví v jejich propojení se Světovým pohárem! Doraž na svůj závod dřív nebo naopak setrvej v aréně i po doběhu a zafandi českým repošům!

V sobotu budeš dobíhat svůj závod do stejného cíle jako nejlepší světoví orienťáci chvilku před tebou!

Czech O-Tour Světový pohár
Středa 2. 8. Sprint, Česká Lípa 14:30
Čtvrtek 3. 8. E1 – Sprint, Česká Lípa 14:30 Sprintové štafety, Česká Lípa 17:15
Pátek 4. 8. E2 – Middle, Nedamov 10:00
Sobota 5. 8. E3 – Middle, Korce 16:00 Middle, Korce 9:00
Neděle 6. 8. E4 – Long, Korce 10:00 Long, Korce 9:00

UBYTOVÁNÍ V CENTRU ZÁVODŮ (AUTOKEMP NEDAMOV)

  • Pokud sis objednal/a ubytování v kempu v Nedamově, doraž kdykoliv od. 1. 8. od 14:00. Není ani potřeba, aby ses nejdřív stavoval/a na prezentaci.
  • Pro pár stanů se v kempu ještě místo najde, tak kdyby sis chtěl/a ubytko doobjednat, napiš (info@o-tour.cz) nebo to zkus přímo na místě (je to možné pouze za cenu celkového pobytu  – 800,-Kč/osoba).
  • Součástí kempu je i veřejné koupaliště, nezapomeň si plavky!
  • Kontakt pro ubytování v průběhu závodů: Alena Voltrová (+420 606 930 061)

CO MĚ ČEKÁ V ARÉNĚ

  • Školka bude (E1-E4)!
  • Stánky budou!

jídlo/pití: NoVinárna, VegitPoint, Řeznictví u Hrabánků, Kafé Plechofka, Konrád, Evitis, zmrzlina,

vybavení: Sporticus, O-Run, Lucifer, Rituall, Gregory Sport, Active sport

  • A budě Tě čekat i oblíbený Sporticus labyrint (E1, E3 a E4), testování špuntovek Bagheera Feral ve stánku O-Run (E2, E3, E4), OB-chůdek či O-bazárek (E3 a E4).

SPECIFIKA JEDNOTLIVÝCH ETAP

E1 

Věnuj v pokynech pozornost tomu, jak se dostat z parkoviště do arény! Parkoviště jsou celkem tři, z P1 (u stadionu) Tě navedou šipky, z P3 zvol trasu ulicemi Sokolská, Klášterní a Roháče z Dubé (nebude značeno) a z P2 je to na Tobě!
E2

Pokud nespíš s kempu, zaparkuj na louce na nedalekém parkovišti.

E3 

Závod startuje po závodě Světového poháru až v 16 hodin, a s tím se pojí několik specialit. Třeba to, že kategorie H21E, H45A a D45A startují v intervalu 1,5 minuty nebo že v lese můžeš potkat stojan s krabičkou bez lampionu jako pozůstatek závodu SP (bude mít úplně jinou řadu kódů).

E4 

Start i cíl jsou z arény vzdáleny přes 5 km, proto bude zajištěna kyvadlová autobusová doprava, která Tě zaveze z arény co nejblíže startu a cíli to půjde (pak musíš ještě necelý kilometr po svých…). Nech si dostatečnou časovou rezervu!